SENIOR en huishoudelijke hulp nodig?

Kunt u het gebruiken? Dan kan ASP u helpen.

Heeft u huishoudelijke ondersteuning nodig bij het wassen, strijken, poetsen of welke andere klus dan ook? Wij helpen SENIOREN met huishoudelijke taken

SENIOR en huishoudelijke hulp nodig?

Kunt u het gebruiken? Dan kan ASP u helpen.

Heeft u huishoudelijke ondersteuning nodig bij het wassen, strijken, poetsen of welke andere klus dan ook? Wij helpen senioren bij het huishoudelijk werk.

ASP helpt u bij dit en meer

Wassen

Stofzuigen

Strijken

Poetsen

Veel gestelde vragen

over ASP huishoudelijke hulp

ASP kan ook bij u werken als u een keer niet thuis bent. Wij werken met een sleutelcontract, dat zowel door u als door ons getekend wordt. Al onze medewerkers zijn bij ons in loondienst en vallen derhalve onder onze verzekering. Mocht er iets gebeuren, dan zijn wij daarvoor gedekt.

Er is geen minimum. Is het de ene week meer nodig dan de ander? Geen probleem, ook daaraan werken wij graag mee. Anders bij andere bedrijven, zijn contracten bij ons per direct opzegbaar.

Dat is volledig afhankelijk van wat u nodig heeft. ASP komt dan ook graag in contact met u, om u een passend voorstel te doen. Zo betaalt u nooit meer of minder dan dat u daadwerkelijk zou moeten betalen. 

Facturatie vindt iedere 4 weken plaats. U betaalt alleen de gewerkte uren en zullen als zodanig gefactureerd worden volgens het ” uurtje-factuurtje” principe.

Ja dat is bij ASP WEL mogelijk. Vraag bij ons naar de mogelijkheden

Wij proberen er altijd met u een passende oplossing te vinden. In eerste instantie zullen wij uw huidige hulp begeleiden op locatie. Mocht dat geen soelaas bieden, dan zullen wij uw hulp wisselen tegen een ander dat aan uw verwachtingen voldoet.

ASP Huishoudelijke hulp nodig?

Bel 040-2906300 of vul onderstaand formulier in