Schone ramen met ASP

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand. Daarnaast laat schoon glas meer licht door en dat schept een prettig werkklimaat. ASP raadt u aan om regelmatig de ramen van uw bedrijfspand te laten wassen.

ASP traditionele glasbewassing

ASP verzorgt op verschillende locaties traditionele glasbewassing van bedrijfspanden. Op plaatsen waar het nog kan en mag, wassen onze gediplomeerde glazenwassers op een verantwoorde en veilige manier de ramen aan zowel de binnen- als aan de buitenkant. Al onze medewerkers zijn voorzien van de juiste, jaarlijks gekeurde klimmaterialen. ASP zorgt graag voor een heldere en schone blik naar buiten!

Glasbewassing

ASP dienstverlening beschikt over vakkundig personeel voor de totale glasreiniging van uw pand. Of het nu gaat om de binnen- of buitenzijde, onze professionals hebben ervaring met alle soorten glas in allerlei gebouwen, ongeacht de moeilijkheidsgraad en de frequentie. ASP garandeert streeploze ramen en schone gevels door het Osmose telescoop glas- en gevelreinigingssysteem.

Glasbewassing met osmosewater

Osmosewater is puur, zuiver water. Zouten en mineralen als kalk, chloor en fluor zijn helemaal uit het water gefilterd. Het osmose reinigingssysteem van ASP is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het gezuiverde osmosewater op de ramen, kozijnen en gevels sproeit. Onze specialisten zorgen ervoor dat het vuil verwijderd wordt en uw ramen drogen streep- en vlekkeloos schoon op. Ook gevels en gevelreclame kunnen we hiermee gemakkelijk schoonmaken, zonder dat er verdere hulpmiddelen zoals een hoogwerker nodig zijn.

Voordelen van osmose glasbewassing

  • Tot 13 meter hoogte te gebruiken, dus geen dure hoogwerker nodig
  • Geen belasting voor uw plantsoen, gazon of gevel
  • Overal inzetbaar zonder zware hulpmiddelen
  • Ideaal voor het reinigen van glas, serres, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonnepanelen
  • Droogt streep- en vlekkeloos op, ook bij zonnig weer
  • Milieuvriendelijk, want er worden geen chemicaliën gebruikt
  • Hoeft niet droog gemaakt te worden, dus snelle werkwijze

Ook voor specialistische reiniging

Wilt u meer informatie over glasbewassing met osmosewater voor uw bedrijf? Of wilt u meer weten over glasbewassing op de traditionele manier? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs voor een kop koffie!