Onze vacatures

Voor een bedrijf in Lieshout zijn wij opzoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er voor in een productieruimte

Taakomschrijving:

Het schoonmaken van vloeren en transportbanen in een productieruimte, handmatig en met machine

·       Bijzonderheden melden bij leidinggevende;

·        Afstemmen van werkzaamheden met de direct leidinggevende.

Wie zoeken wij?

ASP zoekt betrokken medewerkers die zich betrokken voelen bij het bedrijf. Dienstverlenend en een klantgerichte instellen zijn voor jou herkenbare competenties. Je bent meer dan een schoonmaker, want je bent ook een aanspreekpunt voor de mensen in het gebouw. Voor dit project ben je werkzaam in een verzamelgebouw voor meer dan 300 ondernemers. Wat betekend dat gastvrij en representatief zijn daarom ook erg belangrijk is. Je bent proactief en denkt graag mee over de verbetering van onze dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse en/of Engelse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de opdrachtgever goed verloopt. Je hebt ervaring met werkzaamheden in de schoonmaak en je bezit over eigen vervoer naar locatie en bent in bezit van VCA

Voor deze locatie zoeken we 1 medewerker die:

Maandag t/m donderdag : 7:00 – 15.30 uur en vrijdag :  7:00 – 13:00 uur

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een prettige werksfeer in een ondernemend familiebedrijf. Doorgroeimogelijkheden d.m.v. opleidingen. Een marktconform salaris (CAO Schoonmaak). Leuke collega’s en jaarlijks leuke uitjes met het hele team!

Wij zijn opzoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er voor onze oudere doelgroep in de omgeving Eindhoven.

Het betreft schoonmaken in aanleunwoningen bij oudere die nog zelfstandig wonen maar onze hulp goed kan gebruiken bij de dagelijkse taken.

Takenpakket:

Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden zoals omschreven in werkschema;
Naast schoonmaakwerkzaamheden ook dagelijkse taken oppakken zoals : strijken, boodschappen, vuilnis wegbrengen etc (indien gewenst);
Verantwoordelijkheid omdat je altijd zelfstandig werkt;
In het bezit van eigen vervoer omdat je van adres naar adres rijdt. Per oudere 1 – 2 uur werk per woning;
Bijzonderheden melden bij leidinggevende.

Wie zoeken wij?

Ben jij woonachtig in de omgeving Eindhovenen wil jij flexibel ingezet worden als schoonmaakmedewerk(st)er voor oudere. Voor dit project zijn wij opzoek naar een verantwoordelijke kandidaat die er voor open staat om op een dag op meerdere adressen te werken. Dit kan betekenen dat je van adres naar adres moet reizen. Eigen vervoer is dus belangrijk.

Daarnaast willen wij een betrouwbaar persoon omdat je bij de oudere thuis in hun leefomgeving komt. Het is dus belangrijk dat jij de oudere op hun gemak kan stellen zodra je aanwezig bent en hun helpt met dagelijkse taken.

Werktijden : Bespreekbaar, erg flexibel in te plannen omdat je per adres 1 á 2 uur per keer werkzaam bent. Donderdag is een MUST.

Daarnaast is de mogelijkheid altijd aanwezig om je uren uit te breiden bij ons (indien gewenst) door meerdere panden te werken. Deze functie is voor langere tijd met de intentie voor een vast dienstverband.

Dus ben jij : Enthousiast, Betrouwbaar en Flexibel dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een prettige werksfeer in een ondernemend familiebedrijf. Doorgroeimogelijkheden d.m.v. opleidingen. Een marktconform salaris (CAO Schoonmaak). Leuke collega’s en jaarlijks leuke uitjes met het hele team!

Ben je enthousiast geworden reageer dan snel op deze functie!

Direct solliciteren.

Most frequent questions and answers