Vloeren onderhoud

Verbeter de ervaring van klanten en gasten. Zorg voor een ongekend schone vloer. 

GRONDIGE

Reiniging

Een schone vloer geeft klanten het gevoel dat de organisatie de zaakjes op orde heeft. Dat is wat je uit wil stralen als organisatie. Zelf valt het vaak niet op dat een vloer achteruit is gegaan, klanten zien het direct.

Onze specialisten zorgen ervoor dat je vloer er als nieuw uitziet. En met alleen het reinigen van de vloer ben je er vaak niet. Voor een optimale klantervaring en schone vloer is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Ook daar kan ASP in voorzien.

SCHOONHOUDEN DIE VLOER

Vloeronderhoud

Een vloer die dagelijks intensief wordt gebruikt, moet onderhouden worden. Regelmatig onderhoud resulteert niet alleen in een schone vloer, de levensduur wordt eveneens verlengd. Alleen daarom al wil je je vloer laten onderhouden door professionals.

Minder afschrijving, een optimale klantervaring en er zelf geen omkijken naar hebben. Kunnen we regelen. Wij houden je op de hoogte en plannen samen onderhoudsbeurten in.

Wie voor ASP kiest, kiest voor een unieke aanpak. Gekwalificeerd personeel dat gespecialiseerd is in het onderhouden van vloeren wordt gecombineerd met de beste machines en middelen.

Vloerenonderhoud: een speciale techniek

 

Geen vloer is hetzelfde. Mede daarom gaan we, zoals hiernaast wordt aangegeven, altijd voor maatwerkoplossingen. Welke vloer er ook in jullie pand ligt, wij onderhouden ‘m.

Vloerenonderhoud op maat

 

ASP levert altijd maatwerk. Na het indienen van een aanvraag wordt er een persoonlijk gesprek met je ingepland. Naast het bespreken van de wensen en behoeften wordt de vloer direct geïnspecteerd. Dat is met zekerheid samenwerken.