ASP Gebouwenservice

Besteedt u de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijf liever uit? ASP neemt het graag van u over. We zijn niet alleen groot in specialistische reiniging; we blinken ook uit in het traditionele schoonmaakonderhoud van uw pand. ASP werkt voor zeer uiteenlopende klanten. Van eenmanszaken en MKB tot grote organisaties en corporaties. ASP zorgt voor gegarandeerd schone vloeren, bureaus en koffiecorners.

 

De kwaliteitsgarantie van ASP

Vanzelfsprekend is kwaliteit enorm belangrijk bij het schoonmaken van uw bedrijf. Uw medewerkers presteren het beste bij een schone werkplek. Daarom krijgen zelfs de plinten onze volle aandacht. We zijn pas tevreden als u kunt zeggen dat alles écht goed schoon is. Om onze kwaliteit te waarborgen, laten we al onze medewerkers scholen via een uitgebreid scholingsprogramma van de SVS (dé opleidingsinstantie in de schoonmaakbranche). Daarnaast zijn we in het bezit van het OSB keurmerk. Dit keurmerk onderstreept dat ASP werkt volgens de hoogste kwaliteitseisen.

ASP: meer dan alleen schoonmaken

Het traditionele schoonmaakprogramma van ASP biedt u ruime mogelijkheden. Samen spreken we duidelijk af welke taken op welk moment moeten worden uitgevoerd bij de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak van uw bedrijf. Een uitbreiding van het pakket is op elk moment mogelijk. De dienstverlening van ASP gaat verder dan alleen schoonmaken. Wilt u graag hulp bij het beheer van de sanitaire accessoires? Heeft u tijdelijk hulp nodig bij het schoonmaken en bijvullen van uw koffiecorners? Of zoekt u naar een schoonmaker die ook facilitaire klusjes in uw bedrijf uit kan voeren? Ook bij uw facilitaire vraagstukken helpt ASP u graag verder.

Ook voor specialistische reiniging

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf? Of heeft u hulp nodig op het gebied van specialistische reinigingglasbewassing of facilitaire dienstverlening? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs voor een kop koffie!