Gebouwenservice

Blijvend kunnen genieten van een eigen gebouw wordt mogelijk door op de hygiëne te letten. Zorgen wij voor.

ASP GEBOUWENSERVICE

Contact opnemen?

Bel naar: 040-3021434

Wij zijn bereikbaar tussen 09:00 en 13:00.

ALTIJD EEN SCHONE OMGEVING

Gebouwen Service

Weet je wat sportscholen, kantoorruimtes, restaurants en hotels gemeen hebben? Dat gasten nog meer van de eigen aanwezigheid genieten wanneer alles schoon en in orde is.

Een gebouw vraagt om onderhoud. In de breedste zin van het woord. Door je gebouw regelmatig schoon te laten maken door een professionele partij bied je de ultieme ervaring aan gasten en klanten.

Een schone sportschool waar men zichzelf graag in het zweet werkt, een hotel waar gasten genieten van hun vrije tijd, het moet gewoon schoon zijn. 

Wacht niet langer, onderneem actie en laat je gasten genieten!

MEER VOORDELEN

Klantenbestand vergroten? Regelen we.

Dat had je hier niet verwacht, hè? Normaal kom je deze claims tegen bij bedrijven die zich bezighouden met marketing en sales. Toch kan ASP een belangrijk aandeel hebben in de groei van je onderneming.

Een schoon pand maakt mensen niet alleen vrolijk, het zorgt voor goede mond-tot-mondreclame en uitstekende online recensies. Je kunt zelf wel invullen waar die weer voor zorgen. Nieuwe klanten. Een hoop nieuwe klanten.

Alleen daarom al wil je je gebouw regelmatig laten onderhouden door professionals. Plan je gesprek in!

ALL-IN

Een complete oplossing

Met alleen schoonmaak kom je een heel eind. Wil je het écht goed doen? Dan is ondersteuning bij het facilitaire gedeelte van de onderneming aan te raden. Daar kunnen we bij ASP eveneens in voorzien.

Van het beheren van sanitaire accessoires tot het schoonmaken en bijvullen van de koffiecorner. Wat de wens ook is, wij regelen het. ASP werkt altijd met maatwerkoplossingen. Dat is zekerheid.

SPECIALITEITEN

Specialistische reiniging

Hebben jullie de schoonmaakwerkzaamheden iets te lang over het hoofd gezien? En heb je nu te maken met hardnekkig vuil? Het kan de beste overkomen. Geen zorgen, daar hebben we oplossingen voor.

Met specialistische reiniging krijgen we alles schoon. En nadat het pand weer als nieuw is, komen we graag terug voor onderhoud.