ruimte huren?

Een prettige locatie om iets te kunnen organiseren, daar kunnen we voor zorgen. Zoals je van ons gewend bent, zijn deze ruimtes altijd schoon.

Meer uit het samenkomen halen.

Gymzaal huren in Nuenen

Naast onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van schoonmaak, beheren wij verschillende gymzalen in Nuenen. Heb je een sporthal nodig voor een wedstrijd of toernooi? Een netwerkborrel? Binnen een paar minuten leg je een ruimte vast. Samen regelen we het.

Ideaal voor verschillende gelegenheden

Met vier locaties bieden we ondernemers en andere organisaties genoeg oplossingen. Onze locaties zijn goed onderhouden en voor vrijwel iedere gelegenheid geschikt.

De voordelen van ASP

Een ruimte huren kan bij verschillende organisaties. Een ruimte waarvan je zeker weet dat deze goed onderhouden is, die zijn er al minder te vinden. Bij ASP kun je rekenen op goed onderhouden locaties waar je gasten op een prettige manier kunt ontvangen. 

Wij zorgen ervoor dat wat jij organiseert een succes wordt. 

Door onze passie voor het schoonmaken en onderhouden van panden te combineren met beheer, zijn we er zeker van dat we onze klanten meer kunnen bieden. Als organisatie hechten we waarde aan een prettige omgeving voor activiteiten. Wie bij ASP aanklopt voor het huren van een ruimte is verzekerd van kwaliteit.

Onze panden zijn goed onderhouden zodat jouw activiteit precies wordt wat je er van had verwacht. 

Je zit niet vast aan een meerjarig contract, onze ruimtes zijn altijd per dag(deel) te huren. Onze specialisten lopen de ruimte na voor je activiteit plaats zal vinden. 

ASP geeft je tevens volledige vrijheid in het inrichten van de ruimte. Na afloop wordt er wederom gecontroleerd of alles nog in orde is, zo kunnen we de ruimte weer aanbieden aan een ander.