ASP thuiszorg

Hulp in huis om het te houden zoals het thuis altijd was

EEN OPLOSSING OP MAAT

ASP thuiszorg

Met ASP Thuiszorg richten we onszelf op mensen in Eindhoven en omgeving die de eigen woning niet meer zelfstandig schoon kunnen maken en houden. Onze medewerkers staan dag in, dag uit klaar voor anderen. We hebben één missie: ervoor zorgen dat jij je thuis blijft voelen in een schoon huis. Mensen met indicaties als WMO en PGB kunnen bij ons terecht.

In een schone woning wordt leven leuker. En blijft het leuk. Wanneer je zelf niet meer in staat bent je woning schoon te houden, voel je jezelf afhankelijk. Onze medewerkers zijn opgeleid zodat dat gevoel weg kan worden genomen. We luisteren naar de wensen van klanten en houden daar rekening mee.

Zodra u vanuit de gemeente een indicatie heeft ontvangen, krijgen wij als zorgleverancier een bericht en naar aanleiding van dat bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

U hoeft ons dan ook niet te bellen, wij nemen altijd binnen 5 werkdagen na binnenkomst van de toewijzing contact met u op.

Wij zijn sinds 2022 voor ASP Thuiszorg Prezo gecertificeerd

Wij werken samen met de gemeente Eindhoven, gemeente Gelrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen en Son en Breugel.

Volg ons ook op Instagram!

WIJ GAAN VERDER

Altijd een betrouwbare hulp

Ons werk in de thuishulp gaat verder dan het schoonmaken van een woning. Het is een praatje maken, ervoor zorgen dat een ander zich gehoord voelt en eenzaamheid tegengaan. Naast een schone woning wordt er steun geboden.

Onze professionals zijn allen in het bezit van VOG verklaring niet ouder dan 3 maanden bij in dienst treding.

Wij vinden uw veiligheid van groot belang en vragen om die reden dan ook ieder jaar een nieuwe VOG verklaring aan van onze medewerkers.

Mocht er onverhoopt toch iets plaatsvinden zullen wij als ASP altijd direct en correct handelen.

Wij kijken samen met u naar wat wenselijk is en proberen naar aanleiding van onze intake een passende professional voor te plannen.

Ook voor dagelijkse schoonmaak

Regelmatig hulp in de schoonmaak nodig? Ook dat is mogelijk. ASP biedt een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden. Denk aan specialistische reinigingglasbewassing en gevelreiniging. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.