ASP thuiszorg

Hulp in huis om het te houden zoals het thuis altijd was

EEN OPLOSSING OP MAAT

ASP thuiszorg

Met ASP Thuiszorg richten we onszelf op mensen in Eindhoven en omgeving die de eigen woning niet meer zelfstandig schoon kunnen maken en houden. Onze medewerkers staan dag in, dag uit klaar voor anderen. We hebben één missie: ervoor zorgen dat jij je thuis blijft voelen in een schoon huis. Mensen met indicaties als WMO en PGB kunnen bij ons terecht.

In een schone woning wordt leven leuker. En blijft het leuk. Wanneer je zelf niet meer in staat bent je woning schoon te houden, voel je jezelf afhankelijk. Onze medewerkers zijn opgeleid zodat dat gevoel weg kan worden genomen. We luisteren naar de wensen van klanten en houden daar rekening mee.

WIJ GAAN VERDER

Altijd een betrouwbare hulp

Ons werk in de thuishulp gaat verder dan het schoonmaken van een woning. Het is een praatje maken, ervoor zorgen dat een ander zich gehoord voelt en eenzaamheid tegengaan. Naast een schone woning wordt er steun geboden.

Om die reden blijft het niet alleen bij het schoonmaken. De was, boodschappen, werkzaamheden in de tuin, ASP Thuiszorg is overal voor in te zetten. Voor iedere klus hebben we de juiste mensen.

Ook voor dagelijkse schoonmaak

Regelmatig hulp in de schoonmaak nodig? Ook dat is mogelijk. ASP biedt een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden. Denk aan specialistische reinigingglasbewassing en gevelreiniging. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.