Onze vacatures

Schoonmaak(st)er gezocht pand eindhoven Avonduren
Parttime medewerker voor een bedrijfspand in Eindhoven

Algemene schoonmaak werkzaamheden. Kantoren afstoffen, stofzuigen, dweilen en sanitair.

Werktijden:
ma/do: 17:00-19:00
8 uur per week

Wij zijn opzoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er voor onze ouderen doelgroep in de omgeving Eindhoven.

Het betreft schoonmaken in verzorgingstehuizen.

Takenpakket:

· Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden zoals omschreven in werkschema;

· Naast schoonmaakwerkzaamheden ook dagelijkse taken oppakken zoals : strijken, boodschappen, vuilnis wegbrengen etc (indien gewenst);

· Verantwoordelijkheid omdat je altijd zelfstandig werkt;

· In het bezit van eigen vervoer omdat je van adres naar adres rijdt. Per oudere 1 – 3 uur werk per woning;

· Bijzonderheden melden bij leidinggevende.

Wie zoeken wij?

Ben jij woonachtig in de omgeving Eindhoven en wil jij flexibel ingezet worden als schoonmaakmedewerk(st)er voor oudere. Voor dit project zijn wij opzoek naar een verantwoordelijke kandidaat die er voor open staat om op een dag op meerdere adressen te werken. Dit kan betekenen dat je van adres naar adres moet reizen. Eigen vervoer is dus belangrijk.

Daarnaast willen wij een betrouwbaar persoon omdat je bij de oudere thuis in hun leefomgeving komt. Het is dus belangrijk dat jij de oudere op hun gemak kan stellen zodra je aanwezig bent en hun helpt met dagelijkse taken.

Werktijden : Maandag t/m Vrijdag 07.00 – 10.30 uur, 17,5 uur per week.

Weekendhulp: Zaterdag en Zondag 09.00 -10.30 uur ( incl. 50% toeslag).

Daarnaast is de mogelijkheid altijd aanwezig om je uren uit te breiden bij ons (indien gewenst) door meerdere panden te werken. Deze functie is voor langere tijd met de intentie voor een vast dienstverband.

Dus ben jij : Enthousiast, Betrouwbaar en Flexibel dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een prettige werksfeer in een ondernemend familiebedrijf. Doorgroeimogelijkheden d.m.v. opleidingen. Een marktconform salaris (CAO Schoonmaak). Leuke collega’s en jaarlijks leuke uitjes met het hele team!

Ben je enthousiast geworden reageer dan snel op deze functie!

Fulltime schoonmaker voor productie omgeving
Omgeving Lieshout
Nederlands spreken is een must
Fysiek zware werkzaamheden zoals:

-Vloeren schrobben
-Lijnen schoonmaken
-Hoge druk werkzaamheden

Werktijden
ma/do 07:00-15:30
Vrij 07:00 – 13:00

38 uur per week

Voor een school in Eindhoven, stadsdeel Woensel, zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerkster.
Werktijden: Maandag 14:30u en Dinsdag t/m Vrijdag na 16u voor 3,5u per dag.

Bij interesse, stuur jou CV en motivatie naar sandra@aspschoonmaak.nl

Voor een bedrijf in Lieshout zijn wij opzoek naar 1 facilitaire medewerker die ervaring heeft met het rijden op een heftruck.

Taakomschrijving:

Op een efficiënte manier het terrein van het bedrijf netjes houden. Dit gebeurt met behulp van schoonmaakmachines en eventueel ook een heftruck, schrobmachine, veegmachine etc. Daarom is het belangrijk om ervaring met een heftruck te hebben en gevoel voor richting ( certificaat ). Dus als je een heftruckcertificaat hebt is dit fijn maar het is geen must we kunnen deze altijd opnieuw laten halen. Ook geldt dit voor VCA. De taken bestaan uit schoonmaakwerkzaamheden, netjes houden van het terrein binnen en buiten en kleine facilitaire taken zoals reparaties, bevoorraden e.d.

Wie zoeken wij?

ASP zoekt betrokken medewerkers die zich betrokken voelen bij het bedrijf. Dienstverlenend en een klantgerichte instellen zijn voor jou herkenbare competenties. Je bent meer dan een schoonmaker, want je bent ook een aanspreekpunt voor de mensen op het terrein. Wat betekend dat sociaal en representatief zijn daarom ook erg belangrijk is. Je bent proactief en denkt graag mee over de verbetering van onze dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse en/of Engelse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de opdrachtgever goed verloopt. Je hebt ervaring met werkzaamheden in de schoonmaak en je bezit over eigen vervoer naar locatie en bent in bezit van een heftruck certificaat.

Voor deze locatie zoeken we

1 medewerker die:
Maandag t/m donderdag : 6:00 –14.00
uur en vrijdag : 6:00 -12:00 uur

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een prettige werksfeer in een ondernemend familiebedrijf. Doorgroeimogelijkheden d.m.v. opleidingen. Een marktconform salaris €11,-€14,-per uur, (CAO Schoonmaak), Pensioenopbouw. Leuke collega’s en jaarlijks leuke uitjes met het hele team!

Voor een bedrijf in Lieshout zijn wij opzoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er voor in een productieruimte.

Nederlandse taal is een must!

Taakomschrijving:

Het schoonmaken van vloeren en transportbanen in een productieruimte, handmatig en met machine

Bijzonderheden melden bij leidinggevende;
Werken met een hoge druk spuit en deze ook sjouwen van plek naar plek ( fysiek zwaarder werk);
Het is mogelijk dat je nat wordt en in een verkoelde ruimte werkt hier moet je tegen kunnen;
Afstemmen van werkzaamheden met de direct leidinggevende.

Wie zoeken wij?

ASP zoekt betrokken medewerkers die zich betrokken voelen bij het bedrijf. Dienstverlenend en een klantgerichte instellen zijn voor jou herkenbare competenties. Je bent proactief en denkt graag mee over de verbetering van onze dienstverlening bij onze opdrachtgever. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende, collega’s en met de opdrachtgevergoed verloopt. Je hebt ervaring met werkzaamheden in de schoonmaak en je bezit over eigen vervoer naar locatie en bent in bezit van VCA, of bereid deze te behalen.

Voor deze locatie zoeken we

1 medewerker die:
Maandag t/m donderdag : 6:00 –14.00
uur en vrijdag : 6:00 -12:00 uur

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een prettige werksfeer in een ondernemend familiebedrijf. Doorgroeimogelijkheden d.m.v. opleidingen. Een marktconform salaris, Loongroep 2 04 (CAO Schoonmaak), pensioenopbouw. Leuke collega’s en jaarlijks leuke uitjes met het hele team!

Voor een schoolin Geldrop zijn wij opzoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er.Voor 16,5 uren per week.

Ben jij: Proactief, Betrouwbaar en Gastvrij dan zoeken wij jou!

Takenomschrijving:

Als interieurverzorg(st)er voer je de volgende werkzaamheden uit:

Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden op de toegewezen afdelingen van het object zoals beschreven op het werkprogramma;
Op de juiste wijze schoonmaken;
Netjes houden van de attributen en werkkast waar je mee werkt;
Nederlandse/Engelse taal een must;
Zelfstandig kunnen werken.

Wie zoeken wij?

ASP zoekt medewerkers die betrokken voelen bij het bedrijf. Dienstverlenend en een klantgerichte instellen zijn voor jou herkenbare competenties. Je bent meer dan een interieurverzorg(st)er, want je bent ook een aanspreekpunt voor de mensen in het gebouw. Gastvrijheid en representativiteit is daarom ook erg belangrijk. Je bent proactief en ziet je werk, denkt graag mee over de verbetering van onze dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse/Engelse taal beheerst zodat de communicatie goed verloopt. Je hebt ervaring met werkzaamheden in de schoonmaak. Je bent in bezit van eigen vervoer omdat het mogelijk is dat je op meerdere panden op een dag moet werken.

De werktijden zijn:

16,5 uur zelf verdelen over de week 3/3,5 uur per dag.

Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag: na 15.00 uur
Woensdag: na 13.00 uur.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een prettige werksfeer in een ondernemend familiebedrijf. Doorgroeimogelijkheden d.m.v. opleidingen. Een marktconform salaris (CAO Schoonmaak). Leuke collega’s en jaarlijks leuke uitjes met het hele team!Ben je enthousiast geworden reageer dan snel op deze functie!CV + motivatie kun je mailen.

Direct solliciteren.

Relatiestatus

Mogen wij uw gegevens opslaan in ons bestand?