Onze vacatures

Meewerkend voorman/vrouw

Locatie: Helmond

Voor een bedrijf in Helmond zijn wij opzoek naar een meewerkend voor werker voor in een productieruimte.

Nederlandse taal is een must!
Engelse en Poolse taal is een pré

Taakomschrijving:

 • Als meewerkend voor man/vrouw ben je het aanspreekpunt op het object waar je werkzaam bent, zowel voor de klant als voor de medewerkers;
 • Jij bent verantwoordelijk voor een de wekelijkse rondes van je medewerkers. Je stuurt ze hier op aan en controleert ze;
 • Bij verzuim / verlof zorg je voor vervanging;
 • Je registreert wekelijks de uren via Appreo;
 • Je draagt zorg voor het bevoorraden van schoonmaakartikelen;
  Terugkoppelingen geef je door aan je leidinggevende.
 • Daarnaast werk je nog een aantal uur mee met de medewerkers op de vloer.

Wie zoeken wij?

ASP zoekt betrokken medewerkers die zich betrokken voelen bij het bedrijf. Dienstverlenend en een klantgerichte instellen zijn voor jou herkenbare competenties. Je bent proactief en denkt graag mee over de verbetering van onze dienstverlening bij onze opdrachtgever. Je durft medewerkers aan te spreken op verbeter punten en kunt deze ook overzien en controleren. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse, Engelse en Poolse taal beheerst zodat de communicatie met de medewerkers en leidinggevende goed verloopt. Je hebt ervaring met werkzaamheden in de schoonmaak en bent bereid je team aan te sturen om samen als een goed team te kunnen werken.

Voor deze locatie zoeken we 1 medewerker die:

Parttime wil werken van Maandag t/m Vrijdag
Tijden zijn bespreekbaar.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een prettige werksfeer in een ondernemend familiebedrijf. Doorgroeimogelijkheden d.m.v. opleidingen. Een marktconform salaris, Loongroep 3 à 0-4 (CAO Schoonmaak), pensioenopbouw. Leuke collega’s en jaarlijks leuke uitjes met het hele team!

HR Medewerker bij ASP Schoonmaak

Locatie: Geldrop

Ben jij een gepassioneerde HR-professional met ervaring of een relevante opleiding? Wil je werken in een dynamische omgeving en een positieve impact hebben op de groei van ons bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou! ASP Schoonmaak is op zoek naar een toegewijde HR Medewerker om ons team te versterken.

Functieomschrijving:

Als HR Medewerker bij ASP Schoonmaak speel je een essentiële rol in het beheren van onze human resources-activiteiten. Je werkt vanuit ons kantoor in Geldrop en zorgt ervoor dat ons personeelsbestand effectief wordt beheerd. Je bent verantwoordelijk voor taken zoals werving en selectie, onboarding, personeelsdossiers, verzuimbeheer en andere HR-gerelateerde activiteiten. Je werkt nauw samen met het managementteam om de bedrijfscultuur te ondersteunen en te bevorderen.

Functie-eisen:

 • Ervaring in HR of een relevante opleiding is een vereiste.
 • Uitstekende communicatievaardigheden en het vermogen om in teamverband te werken.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van personeelszaken.
 • Proactief en resultaatgericht met een sterke focus op kwaliteit en nauwkeurigheid.
 • Zelfstandigheid en organisatorische vaardigheden.
 • Vermogen om vertrouwelijke informatie te beheren met integriteit.

Aanbod:

 • Een uitdagende positie in een groeiend bedrijf.
 • Een flexibel werkrooster van 16-20 uur per week, waarbij de dagen in overleg kunnen worden bepaald.
 • Een competitief salaris, aangepast aan je ervaring en kwalificaties.
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei binnen het bedrijf.

ASP Schoonmaak is toegewijd aan het creëren van een inclusieve en diverse werkomgeving. We moedigen kandidaten van alle achtergronden aan om te solliciteren.

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan het succes van ASP Schoonmaak? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@aspschoonmaak.nl en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie.

Wacht niet te lang, want we kijken uit naar jouw sollicitatie!

Team Specialistische Reiniging

Om ons team voor specialistische reiniging te versterken, zijn wij op zoek naar een aanpakker die niet vies is van hard werken.
Parttime of fulltime in overleg.

Voor al onze vacatures geldt loondienst- of zzp-overeenkomsten.
0-38 uur, alles kan in overleg.
Invalwerk of vaste projecten, alles is mogelijk.

Interieurverzorg(st)er - Huisartspraktijk Veldhoven

ASP is op zoek naar een gemotiveerde interieurverzorg(st)er voor een huisartspraktijk in Veldhoven!

20 uur per week, maandag tot en met vrijdag, flexibele uren.
Ben jij zelfstandig en heb je oog voor detail? Kom ons team versterken!

Interesse? Neem contact met ons op.

Huishoudelijke hulp in regio Eindhoven

Voor ASP Thuiszorg onze ouderen doelgroep zijn wij opzoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er. Die tussen de 0 – 38 uur per week willen werken.

Je werkt bij ouderen thuis als huishoudelijke hulp. In woningen maak je schoon bij de mensen thuis. Je verzorgt hier de standaard huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, sanitair etc.

Ben jij : Proactief, Betrouwbaar en Gastvrij dan zoeken wij jou!

Takenomschrijving:

Als interieurverzorger(st)er heb je de volgende taken:

 • Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden op de toegewezen afdelingen van het object zoals beschreven op het werkprogramma;
 • Op de juiste wijze schoonmaken;
 • Netjes houden van de attributen en werkkast waar je mee werkt; (indien aanwezig)
 • Nederlandse/Engelse taal een must;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Eigen vervoer.

Wie zoeken wij?

ASP zoekt medewerkers die betrokken voelen bij het bedrijf. Dienstverlenend en een klantgerichte instellen zijn voor jou herkenbare competenties. Je bent meer dan een interieurverzorg(st)er, want je bent ook een aanspreekpunt voor de mensen in het gebouw. Gastvrijheid en representativiteit is daarom ook erg belangrijk. Je bent proactief en ziet je werk, denkt graag mee over de verbetering van onze dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse/Engelse taal beheerst zodat de communicatie goed verloopt. Je hebt ervaring met werkzaamheden in de schoonmaak. Je bent in bezit van eigen vervoer omdat het mogelijk is dat je op meerdere panden op een dag moet werken.

De werktijden zijn:

Flexibel inzetbaar –> Maandag t/m Vrijdag
Vanaf 07.00 – 17.00 uur.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een prettige werksfeer in een ondernemend familiebedrijf. Doorgroeimogelijkheden d.m.v. opleidingen. Een marktconform salaris (CAO Schoonmaak). Leuke collega’s en jaarlijks leuke uitjes met het hele team!

Ben je enthousiast geworden reageer dan snel op deze functie!
CV + motivatie kun je mailen.

Leidinggevende Schoonmaak

Bij ASP Schoonmaak zoeken we een gedreven en communicatief vaardige Leidinggevende Schoonmaak om ons team te versterken. Als Leidinggevende Schoonmaak speel je een centrale rol in het schoonmaakproces en ben je verantwoordelijk voor het motiveren en begeleiden van ons team.

Functieomschrijving:

Als Leidinggevende Schoonmaak ben je de schakel tussen onze schoonmaakmedewerkers, teamleiders, klanten en gebruikers van de locaties die we bedienen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de schoonmaakprocessen soepel verlopen en dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat. Je ontwikkelt de volgende vaardigheden:

 • Effectieve Communicatie: Je bent in staat om heldere gesprekken te voeren met ons schoonmaakteam, leidinggevenden, klanten en gebruikers van de objecten. Je kunt luisteren, vragen stellen en analyseren om oplossingsgericht te werk te gaan.
 • Coaching: Je begeleidt onze medewerkers op een coachende wijze, waarbij je hen motiveert en ondersteunt om hun prestaties te verbeteren.
 • Personeelsmanagement: Je hebt gespreksvaardigheden voor personeelsgesprekken en kunt specifieke aandacht besteden aan situaties waar arbeidsongeschiktheid en re-integratie een rol spelen.
 • Variëren tussen instructie en begeleiding: Je bent in staat om de juiste balans te vinden tussen het geven van instructies en het bieden van begeleiding aan onze medewerkers.
 • Werkoverleg: Je kunt werkoverleggen organiseren en leiden om efficiënte communicatie binnen het team te waarborgen.

Vereisten:

 • Ervaring in de schoonmaakbranche als leidinggevende.
 • In het bezit van een geldig rijbewijs, aangezien je veel onderweg zult zijn.

Wat bieden wij:

Wij bieden een uitdagende functie waarin je de ruimte krijgt om je leiderschaps- en communicatievaardigheden verder te ontwikkelen. Bij ASP Schoonmaak geloven we in een positieve werkomgeving, waarbij je kunt rekenen op:

 • Leuke Collega’s: Je maakt deel uit van een team met gezellige en betrokken collega’s.
 • Gezellige Teamuitjes: We organiseren regelmatig teamuitjes en evenementen, zodat je niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten een hecht team vormt.
 • Goede Arbeidsvoorwaarden: Naast een competitief salaris bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoordelen.

Ben jij de persoon die wij zoeken om ons team te versterken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of mail je CV. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan een schone en gastvrije omgeving voor onze klanten.

Solliciteer nu en maak van schoonmaken een kunst!

Bedrijfspand in Someren

ASP is op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker voor een bedrijfspand in Someren!

Uren en werktijden in overleg.

Ervaring in de schoonmaak is een pre.

Direct solliciteren.

Geboortedatum(Vereist)
Relatiestatus(Vereist)
Mogen wij uw gegevens opslaan in ons bestand?(Vereist)