✨Maak kennis met Sharona, een van onze gewaardeerde medewerkers bij ASP thuiszorg. Bijna twee jaar geleden kwam ze bij ons via de enthousiaste verhalen van haar schoonzusje. Sindsdien deelt ze haar passie voor het helpen van anderen en het brengen van positieve veranderingen in huishoudens.

Sharona benadrukt de waarde van haar werk bij ASP thuiszorg waar kleine inspanningen een groot verschil kunnen maken voor anderen. Ze moedigt potentiële collega’s aan om zich bij ons aan te sluiten en samen meer mensen te helpen naar een schoon en leefbaar huis.

Naast de voldoening van haar werk prijst Sharona ook de leuke personeelsfeestjes en de flexibiliteit in werktijden, ideaal voor ouders zoals zijzelf.

⭐️Hoe ben je bij ASP terecht gekomen?
Ik ben bij ASP terecht gekomen via mijn schoonzusje. Zij kwam altijd met leuke verhalen thuis en hierdoor leek het mij ook leuk om bij ASP te gaan werken.

⭐️Hoe lang ben je al werkzaam bij ASP?
Ik ben al bijna 2 jaar werkzaam bij ASP.

⭐️Wat vind je zo leuk aan je baan?
Ik vind het heel leuk om andere mensen te helpen en het geeft me een goed gevoel om iets voor een ander te betekenen. Het geeft me voldoening om verandering te brengen in iemands huishouden. De band met mijn cliënten vind ik ook heel erg leuk en fijn

⭐️Waarom vind jij dat er meer mensen bij ASP moeten werken?
Bij ASP voer ik dankbaar werk uit voor een ander. Iets wat voor mij een kleintje moeite is kan voor een ander een groot verschil maken. Hopelijk komen er meer mensen bij ASP werken zodat er meerdere mensen geholpen kunnen worden naar een schoon en leefbaar huis! Daarnaast zijn de ASP personeelsfeestjes ook heel leuk! ASP is erg flexibel in de werktijden, ideaal voor als je kinderen hebt zoals ik!✨